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Burrata e culatello con acciughe del Mar Cantabrico
Burrata and Zibello culatello (Ham) with Cantabrian anchovies
Burrata und Zibello Culatello (Schinken) mit Kantabrische Sardellen
Burrata et Culatello de Zibello (jambon séché) avec Anchois de Cantabrie
44.—
Sformatino di ricotta e zucca con slinzega e crema di zucca
Ricotta and pumpkin flan with dry «slinzega» meat and pumpkin cream
Ricotta-Kürbis-Sformatino mit «slinzega» Trockenfleisch und Kürbiscreme
Flan ricotta et courge avec viande séchée et crème de courge
20.—/29.—
Tartare di tonno con salsa di mango e cipolla caramellata
Tuna tartare with mango sauce and caramelized onion
Thunfisch-Tartar an Mangosauce und karamellisierten Zwiebeln
Tartare de thon, sauce mangue et oignons caramélisés
26.—/36.—
Calamari ripieni con gamberi e crostone di polenta
Stuffed calamari with shrimps and polenta crouton
Mit Garnelen gefüllter Tintenfisch und Polentacrouton
Calamars farcis aux crevettes et croûton de polenta
26.—/36.—
Salamino di cervo con bouchon, crostone miele e noci
Deer salami with bouchon, honey drizzle and walnuts on a crouton
Rehsalami mit Bouchon, Honig Crouton und Walnüssen
Salami de cerf avec fromage frais à pâte molle, croûton au miel et noix
28.—
Crocchette di miglio con crauti stufati, mela cotta e salsa di ribes
Millet croquettes with braised sauerkraut, cooked apple and currant sauce
Hirsekroketten mit geschmortem Sauerkraut, gekochtem Apfel und Johannisbeersauce
Croquettes de millet, choux braisés, pomme cuite et sauce de groseilles rouges
28.—
Lobster sandwich con salsa aioli
Lobster sandwich with aioli sauce
Hummersandwich mit Aioli-Sauce
Sandwich au homard, sauce aïoli
59.—
Zuppa del giorno (secondo qualità)
Soup of the day
Tagessuppe
Soupe du jour
12.—/16.—